Koszyk

Twój koszyk jest pusty

Yato Gastro

Deska do krojenia HACCP 45 x 30 niebieska YATO

Dostępność: 20

Kod produktu: YG02173

Czas wysyłki: 24 godziny
Zapytaj o produkt
z VAT bez VAT
Cena 34,50 zł

Ceny podane bez kosztów dostawy.

szt.

Deska do krojenia HACCP Yato

Wymiary (DxSxW) [cm]: 44x29x2

Przejdź do pełnego opisu
szybka realizacja

Ekspresowa realizacja, wysyłka do 24h

Szybko i bezpiecznie

Płatności

Szybkie płatności internetowe i BLIK

Bezpieczne i wygodne

darmowa dostawa

Darmowa dostawa

Zamówień o wartości powyżej 300 zł

kontakt

Masz pytania?

tel. 943521991 sklep@adacor.pl

bezpieczna dostawa

Gwarancja bezpiecznej dostawy

Zobacz jak pakujemy

Przelewy24

Faktura z odroczonym terminem

Sprawdź jak uzyskać

inpost

Wysyłamy z Inpost - najlepszy kurier

Paczkomat oraz kurier już od 14,99 zł

Opis

Deski HACCP do krojenia o wymiarze 450x300x13mm marki YATO

Uniwersalna deska do krojenia do użytku w gastronomii. Wykonana jest w kolorze niebieskim, zgodnie z systemem oznaczenia HACCP, przeznaczona jest do kontaktu z rybami. Wykonana jest z wysokiej jakości polietylenu, o grubości 13mm, gwarantującego dużą wytrzymałość i żywotność.

Deska dwustronna z powierzchnią antypoślizgową zapobiega ślizganiu się produktu podczas krojenia. Zaokrąglone krawędzie oraz staranne wykonanie zwiększają bezpieczeństwo podczas pracy.

Deska YATO jest łatwa do utrzymania w czystości. Dozwolone jest mycie jej ogólnodostępnymi w gastronomii środkami czystości. Możliwe jest także mycie jej w zmywarkach.

Parametry

  • Wymiary (DxSxW) [cm]: 45x30x1,3
  • Grubość [mm]: 13
  • Materiał: PE

HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.

Odpowiedni kolor desek odpowiada produktom, do których może zostać zastosowany:

  • Czerwony - surowe mięso
  • Niebieski - surowe ryby, owoce morza
  • Zielony - warzywa i owoce
  • Żółty - drób
  • Brązowy - gotowane mięso i wędliny
  • Biały - nabiał i pieczywo

Dzięki klasyfikacji każdy Szef Kuchni jest w stanie zapewnić podstawową higienę pracy w swojej kuchni.

Polecane produkty

    Opinie

    0.00
    Liczba ocen: 0
    Oceń i opisz

    Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.