Szukaj
Nóż HACCP kucharski 18 cm do surowego mięsa HENDI
37,45 zł brutto 30,45 zł netto
Nóż z czerwoną rączką o długości ostrza 18 cm. Wykonany z wysokiej jakości materiałów. Idealny do gastronomi i użytku domowego
Nóż kucharski 18 cm do surowego mięsa marki Hendi - 842621.
Profesjonalny nóż kucharski HACCP do surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- - wykonany ze stali nierdzewnej
- - uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- - można myć w zmywarkach
- - Długość noża: 31,5 cm
- - Długość ostrza: 18 cm
SKU | H842621 |
---|---|
EAN | 8711369842621 |
Producent | HENDI |
Przeznaczenie noża | Uniwersalny |
Kolor | Czerwony |
Długość [cm] | 31.5 |
Długość ostrza (cm) | 18 |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |