Szukaj
Nóż HACCP kucharski 15 cm do filetowania HENDI
26,00 zł brutto 21,14 zł netto
Nóż z czerwoną rączką o długości ostrza 15 cm. Wykonany z wysokiej jakości materiałów. Idealny do gastronomi i użytku domowego
Nóż kucharski 15 cm do filetowania marki Hendi - 842621.
Profesjonalny nóż kucharski HACCP do filetowania surowego mięsa. Rączka w kolorze czerwonym ułatwia rozpoznanie noża w kuchni. Noże Hendi charakteryzują się wysoką jakością oraz uniwersalnością, prezentowany model rekomendowany jest do użytku w restauracjach i barach, można stosować również w domowej kuchni.
Cechy produktu:
- - wykonany ze stali nierdzewnej
- - uchwyt z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP
- - każdy nóż jest w osobnym estetycznym blistrze
- - można myć w zmywarkach
- - Długość noża: 30 cm
- - Długość ostrza: 15 cm
- Grubość ścianki: 0,9 mm
SKU | H842522 |
---|---|
EAN | 8711369842522 |
Producent | HENDI |
Materiał wykonania | Stal nierdzewna, Tworzywo sztuczne |
Przeznaczenie noża | Do filetowania |
Kolor | Czerwony |
Długość [cm] | 30 |
Długość ostrza (cm) | 15 |
Materiał rączki | Tworzywo sztuczne |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Oryginalne |
Rodzaj opakowania | Blister |