Deska do krojenia HACCP 50 x 34 biała YATO
Deska do krojenia HACCP Yato
Parametry: Wymiary (DxSxW) [cm]: 50x34x2, Materiał: PE
Deski do krojenia YATO o wymiarze 500x340x20mm
Uniwersalna deska do krojenia w kolorze białym przeznaczona do użytku w gastronomii. Wykonana jest z wysokiej jakości polietylenu, o grubości 20mm, gwarantującego dużą wytrzymałość i żywotność. Deska YATO posiada 6 gumowych nóżek antypoślizgowych, które zapobiegają ślizganiu się podczas pracy. Zaokrąglone krawędzie oraz staranne wykonanie zwiększają bezpieczeństwo podczas pracy.
Deska YATO jest łatwa do utrzymania w czystości. Dozwolone jest mycie jej ogólnodostępnymi w gastronomii środkami czystości. Możliwe jest także mycie jej w zmywarkach.
Parametry
- Wymiary (DxSxW) [cm]: 50x34x2
- Grubość [mm]: 20
- Materiał: PE
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.
Odpowiedni kolor desek odpowiada produktom, do których może zostać zastosowany:
- Czerwony - surowe mięso
- Niebieski - surowe ryby, owoce morza
- Zielony - warzywa i owoce
- Żółty - drób
- Brązowy - gotowane mięso i wędliny
- Biały - nabiał i pieczywo
Dzięki klasyfikacji każdy Szef Kuchni jest w stanie zapewnić podstawową higienę pracy w swojej kuchni.
SKU | YG02166 |
---|---|
EAN | 5906083004339 |
Producent | Yato Gastro |
Materiał wykonania | Tworzywo sztuczne |
Kolor | Biały |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Zbiorcze |
Rodzaj opakowania | Brak |