Deska do krojenia HACCP 35 x 25 biała YATO
Kod produktu: YG02160
Zapytaj o produkt

Administratorem danych osobowych jest "ADACOR" ADAM KORZENIOWSKI. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Deska do krojenia HACCP Yato
Parametry: Wymiary (DxSxW) [cm]: 35x25x2, Grubość [mm]: 20, Materiał: PE
Opis
Deski do krojenia YATO o wymiarze 350x250x20mm
Uniwersalna deska do krojenia w kolorze białym przeznaczona do użytku w gastronomii. Wykonana jest z wysokiej jakości polietylenu, o grubości 20mm, gwarantującego dużą wytrzymałość i żywotność. Deska YATO posiada 6 gumowych nóżek antypoślizgowych, które zapobiegają ślizganiu się podczas pracy. Zaokrąglone krawędzie oraz staranne wykonanie zwiększają bezpieczeństwo podczas pracy.
Deska YATO jest łatwa do utrzymania w czystości. Dozwolone jest mycie jej ogólnodostępnymi w gastronomii środkami czystości. Możliwe jest także mycie jej w zmywarkach.
Parametry
Wymiary (DxSxW) [cm]: 35x25x2
Grubość [mm]: 20
Materiał: PE
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.
Odpowiedni kolor desek odpowiada produktom, do których może zostać zastosowany:
- Czerwony - surowe mięso
- Niebieski - surowe ryby, owoce morza
- Zielony - warzywa i owoce
- Żółty - drób
- Brązowy - gotowane mięso i wędliny
- Biały - nabiał i pieczywo
Dzięki klasyfikacji każdy Szef Kuchni jest w stanie zapewnić podstawową higienę pracy w swojej kuchni.
Polecane produkty
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.