Japoński kamień do ostrzenia Naniwa 1000/3000 HENDI
Kod produktu: H820674
Zapytaj o produkt

Administratorem danych osobowych jest "ADACOR" ADAM KORZENIOWSKI. Przetwarzamy je w celu przesłania odpowiedzi na zapytanie. Więcej informacji dotyczących przetwarzania danych osobowych znajduje się w polityce prywatności.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Ceny podane bez kosztów dostawy.
Profesjonalna ostrzałka do noży Hendi by Naniwa. Japoński kamień do noży pozwoli utrzymać je w świetnej kondycji. 2 płytki o 2 ziarnistościach - 1000 ostrzenie podstawowe ostrza, 3000 polerowanie i wykańczanie krawędzi ostrza. Świetnie sprawdzi się w profesjonalnej gastronomii. Długość 18,5 cm. Szerokość 6,5 cm. Wysokość 3 cm. Dostępne są dwa modele.
Kod producenta: 820674
Opis
Japoński kamień do ostrzenia Naniwa 1000/3000 HENDI
Profesjonalny kamień do ostrzenia noży - pozwala na utrzymanie idealnej ostrości kuchennych noży. Łatwy w obsłudze, nie wymaga konserwacji, w zestawie z pojemnikiem ułatwiającym przechowywanie.
Zalety produktu:
- profesjonalny kamień do ostrzenia noży
- jeden kamień łączy 2 płytki o różnej ziarnistości
- pozwala na utrzymanie noży w doskonałej kondycji
- pełna kontrola nad ostrzeniem
- nie wymaga konserwacji
- kamień w zestawie z pojemnikiem na antypoślizgowych nóżkach
Cechy produktu:
- Producent: Hendi by Naniwa
- Kod producenta: 820674
- Długość: 18,5 cm
- Szerokość: 6,5 cm
- Wysokość: 3 cm
- 2 ziarnistości: 1000 ostrzenie podstawowe ostrza, 3000 polerowanie i wykańczanie krawędzi ostrza
- W zestawie pudełko
- Opakowanie: karton
Polecane produkty
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.
Wystaw opinię o produkcie
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.