Deska do krojenia HACCP GN 1/2 niebieska HENDI
Profesjonalna deska do krojenia surowych ryb i owoców morza marki Hendi. Dwustronna deska, spełniająca wymogi HACCP. Wykonana z polietylenu HDPE 500. Długość 32,5 cm, szerokość 26,5 cm, wysokość 1,2 cm. Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim.
Kod producenta: 826126
Deska do krojenia HACCP GN 1/2 niebieska HENDI
Profesjonalna deska do krojenia spełniająca wymogi HACCP, w rozmiarze 1/2 GN. Deska z wycięciem zapobiegającym wyciekaniu soków. Zaokrąglone krawędzie gwarantują bezpieczeństwo podczas pracy.
Zalety produktu:
- deska do krojenia surowych ryb i owoców morza
- wykonana zgodnie z normami HACCP
- solidne wykonanie z bezpiecznego polietylenu HDPE 500
- zaokrąglone rogi
- wcięcie na spływające soki
- świetnie sprawdzi się w profesjonalnej gastronomii
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (eng. Hazard Analysis and Critical Control Points). Wszystkie lokale gastronomiczne, które produkują żywność mają obowiązek stosowania się do zasad systemu HACCP.
Wg HACCP odpowiedni kolor deski do krojenia odpowiada konkretnej grupie produktów, do których może zostać zastosowany:
- Czerwony - surowe mięso
- Niebieski - surowe ryby, owoce morza
- Zielony - warzywa i owoce
- Żółty - drób
- Brązowy - gotowane mięso i wędliny
- Biały - nabiał i pieczywo
Cechy produktu:
- Producent: Hendi
- Kod producenta: 826126
- Materiał: polietylen HDPE 500
- Kolor: niebieski
- Wysokość: 1,2 cm
- Długość: 32,5 cm
- Szerokość: 26,5 cm
- Można myć w zmywarce profesjonalnej wyłącznie w cyklu krótkim
SKU | H826126 |
---|---|
EAN | 8711369826126 |
Producent | HENDI |
Materiał wykonania | Tworzywo sztuczne |
Kolor | Niebieski |
Szerokość [cm] | 32.5 |
Długość [cm] | 26.5 |
Grubość [cm] | 1.2 |
Zmywarka | Tak |
Opakowanie | Zbiorcze |
Rodzaj opakowania | Brak |